Sagt om Stilla vol 2

”Jag återkommer gärna till Stilla vol 2. Den är mycket behaglig, både inläsningen och pianomusiken. Den står sig väldigt väl jämfört med andra avslappnings-CD.”  Mattias Wihlborg, Mind Performance Consulting Mental Tränare o Cert Business Coach

”Meditationsövningarna ‘Andas’ och ‘Stillhet’ på Stilla vol 2 fick mig att överkomma tanken på meditation som omständligt och svårt. Med enkel och medveten vägledning från Eva-Lottas lugna röst, återvänder jag till mig själv och finner mitt inre lugn på en allt djupare nivå.” Kajsa Ahlgren, journalist

Stilla vol 2 är så himla bra! Jag lyssnar på den varje kväll när jag ska sova – som en skön avslappningsrutin. Skivan har bra variation på korta och lite längre meditations- och yogaövningar. Och pianomusiken, den är så ljuvlig – lugn och flytande. Skivan är en perfekt present till någon man bryr sig om.”  Ulrika Dahlin, Certifierad Coach – Minding People

”Jag tycker mycket om Eva-Lottas guidning genom meditationsövningarna. Tycker också om hennes röst som gör det lättare att sitta i stillhet … vilket är en utmaning för mig.” Christel Lilja

”Jag har haft stor glädje och behållning av att lyssna på Stilla vol 2 och konstaterat att det är förvånansvärt att till synes enkla instruktioner kan ha en sådan stark effekt. Det inledande morgonpasset ger mig ny kraft och meditations-passen får mig att stundtals släppa taget och vara helt i nuet. Eva-Lottas lugna röst och den stilla bakgrundsmusiken bidrar till denna avslappnade känsla. Jag vill rekommendera den till alla som vill slippa från stress och komma in i ett avspänt och harmoniskt tillstånd.” Lena Månsson

Stilla vol 2 är verkligen en helt underbar investering för kropp och själ. Underbar magisk meditation, med behaglig avkopplande röst och pianomusik i bakgrunden. Denna får en verkligen att landa, stanna upp, samla kraft och energi , love it! Ge dig själv en kvart av Stilla vol 2 varje dag, så får du ännu mer optimal livs kvalitet! Jag använder denna meditation både själv, men även i mitt arbete.”  Betty Djordjievska, ICC Coach, Raw food coach/inspiratör/föreläsare.