Sagt om Stilla vol 1

Skivan Stilla vol 1 har ett bra upplägg som är enkelt att följa och Eva-Lotta har en behaglig röst att lyssna på. Känslan man får när man lyssnat är lugn och harmoni. Skivan passar för nybörjare men även för sådana som har erfarenhet, som jag t.ex. som har mediterat i 20 år.Lisa Ohlsson

Som heltidsarbetande småbarnsmamma kämpar jag ständigt mot negativ stress. För ca 6 månader sedan gick jag på mitt första yogapass och upplevde direkt positiva effekter. Jag köpte Stilla vol 1 för att kunna köra pass själv hemma.
De korta, enkla och tydliga övningarna var ett bra sätt för mig att närma mig yogans värld. Tre till fyra dagar i veckan startar jag numera dagen med några utvalda övningar från skivan omfattande ca 30 minuter. Övningarna löser upp spänningar i kroppen, ger mig energi och gör att jag känner mig lugn och fokuserad i sinnet vilket oftast håller
i sig hela dagen. Jag använder skivan även på tjänsteresor eller på semestrar med familjen. Jag börjar nu känna mig så van vid övningarna att jag kan sätta samman mitt eget program men jag ser ändå fram emot Stilla vol vol 2.” Catarina Svensson, Tetra Pak

”Jag är gravid i 18:e veckan med mitt första barn och en rutin som jag och magen har, är att lyssna på Stilla vol 1 en gång per dag. Både för avslappningens skull och för att ha en stund där bara jag och bebisen i magen får vara vi. Jag tror att jag kommer använda mig av skivan även under förlossningen, för att snabbare nå avslappning och hitta motivation under förlossningsarbetet.”  Linda Nilsson, IKEA

”Jag lyssnar till Stilla vol 1 på kvällen, som en nedvarvning inför sänggåendet. Skivan hjälper mig att slappna av och stänga av surriga tankar. Sedan sover jag gott!”  Tove Möller Andersson, Vitaminera AB

”Lovade att skriva ett par rader om din fantastiska skiva; Stilla vol 1 är en perfekt start och en skön avrundning av dagen. Sover sött med Stilla vol 1 i mp3´n på nattduksbordet. Vetskapen om att ”Stillheten” finns inom räckhåll gör att jag kan slappna av och vila ut. Tack Eva-Lotta!”  Erika Bågeman

”Skivan har jag haft mycket nytta av. Jag använder den oftast när jag har svårt för att slappna av och känner att jag måste ”stoppa tiden” i några minuter. Musiken är mycket behaglig och det känns bra att bli påmind om hur jag ska sitta, ligga, andas och tänka för att nå en optimal effekt. Även mina barn (10 och 13 år gamla) har varit med några gånger, men de har nog lite för mycket spring i benen för att kunna fokusera till 100 %. Ibland blir de också lite fnissiga när vi ska göra avslappningsövningarna tillsammans.”  Jessika Nord